Jestem absolwentką dietetyki w chorobach wewnętrznych i metabolicznych na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym oraz Technologii żywności i żywienia człowieka (Specjalność Żywienie człowieka) na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym. Ukończyłam akredytowaną szkołę diet coachingu. Posiadam ponad 10 lat doświadczenia w zawodzie.
Prowadzę indywidualne poradnictwo żywieniowe oraz diet coaching. Jestem także założycielką cateringu dietetycznego, który prowadziłam ponad 10 lat. Wykładam w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie. Stale poszerzam swoją wiedzę na licznych konferencjach i szkoleniach oraz studiując psychologię.
Zajmuję się głównie dietoterpią: cukrzycy, insulinooporności i innych zaburzeń węglowodanowych, chorób tarczycy, chorób autoimmunologicznych, a także otyłością i zaburzeniami odżywiania. W pracy z podopiecznymi najbardziej cenię relację opartą na współpracy. Wraz z klientem poszukuje głębi. Skupiam się na zagadnieniach zdrowia fizycznego – w celu postawienia precyzyjnej diagnozy i skutecznego przeprowadzenia dietoterapii. Uwzględniam też aspekty związane ze zdrowiem psychicznym – aby osiągnąć długofalowe zmiany w żywieniu. Pomagam odnaleźć motywację i wiarę we własną sprawczość, poprawić relację z jedzeniem i wyjść z błędnego koła, na przykład odchudzania
Ten 3 – miesięczny program dostarczy Ci nie tylko narzędzi ale również wiedzy i umiejętności
abyś mogła w pełni zintegrować zdrowe nawyki z codziennym życiem.
Wyposażę Cię w wiedzę i umiejętności, dzięki którym
efekty będą trwałe i zrównoważone
Jestem tu do Twojej dyspozycji, aby zapewnić Ci wsparcie, motywację i fachowe
porady na każdym etapie Twojej podróży